SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad händer om jag märker ett problem med ett SSL- eller kodsigneringscertifikat?

Säkra certifikat kan utsättas för olika typer av attacker och sabotage.

Om du är orolig för att en angripare komprometterat en privat nyckel, någon missbrukar ett certifikat eller om du märker någon annan typ av misstänkt aktivitet med ett certifikat, kontakta oss på (480) 505-8852, eller practices@starfieldtech.com .