Vad är Skykick Outlook Assistant?

Skykick Outlook-assistenten är en klientapp som konfigurerar Outlook för Windows när du migrerar till Microsoft 365. (Om du flyttar från en POP-e-posttjänst krävs det det.) Det konfigurerar automatiskt Outlook, skapar en ny Outlook-e-postprofil och flyttar lokal data som POP-e-postdata, kontakter, kalendrar, uppgifter, signaturer och autoslutför cache.

Vem kan använda Skykick Outlook Assistant?

GoDaddy-kontoägaren eller en admin kan konfigurera Skykick Outlook Assistant. Verktyget är kompatibelt med:

• Windows 10 och 11
  • Outlook för Windows, inklusive version 2016, 16.0.4600.1000 eller senare och 2019
  • Microsoft 365-licenstyper som tillåter Exchange-åtkomst på klientnivå
  • .Net Framework 4.6

Observera att Skykick Outlook-assistenten inte är tillgänglig för Linux, Outlook för Mac-användare eller någon som använder Outlook-versioner som inte anges ovan. I dessa fall kan vi fortfarande migrera din e-post till Microsoft 365 , men vi kan inte flytta dina lokala data (som kontakter, kalendrar, uppgifter, signaturer och autoslutför cache). Om du inte redan har gjort det, kontakta en migrationsspecialist för att lära dig mer.

Hämta Skykick Outlook Assistant

( Behöver du hjälp med att konfigurera verktyget? )