Vad är Migreringsassistenten för Outlook?

Outlook Migration Assistant är en lättklientapp som ger en smidigare migreringsupplevelse. Det ställer automatiskt in Outlook, skapar en ny Outlook-e-postprofil och flyttar lokal data som:

• POP-e-postdata
  • Kontakter/Kalendrar/Uppgifter
  • Signaturer
  • Automatisk komplettering av cacheminne

Ladda ner Outlook Migration Assistant .

Outlook Migreringsassistent rekommenderas eftersom det förbättrar din migreringsupplevelse och krävs för att flytta POP-e-posttjänster. Om det inte är möjligt att använda kan vi fortfarande migrera data på din e-postserver. Läs mer om dina migreringsalternativ.

Vem kan använda Migreringsassistenten för Outlook?

Innehavaren av e-postkontot och den lokala administratören kan konfigurera migreringsverktyget. Migreringsassistenten för Outlook har stöd för följande konfigurationer:

• Windows 7, 8 och 10
  • Outlook för Windows inklusive versionerna 2010, 2013, 2016 och 2019.
  • Microsoft 365-licenstyper som stöder Exchange-åtkomst på klientnivå.
  • .Net Framework 4.6

Outlook Migration Assistant är inte tillgängligt för Linux, Outlook för Mac-användare och alla som använder Outlook 2003 eller 2007. I de fallen kan vi migrera din e-post men vi kan inte flytta dina lokala data (kontakter / kalendrar / uppgifter, signaturer och autoslutför cache). Bestäm vilken typ av migrering som passar ditt e-postkonto .