Office 365 från GoDaddy Hjälp

Vad är Migreringsassistenten för Outlook?

Migreringsassistenten för Outlook är en app som gör migreringen smidigare. Den krävs när man ska flytta POP-e-posttjänster. Outlook konfigureras automatiskt, en ny Outlook-profil skapas och lokala data flyttas, som t.ex.:

1. POP-e-postdata
  2. Kontakter/Kalendrar/Uppgifter
  3. Signaturer
  4. Automatisk komplettering av cacheminne

Även om det inte krävs för all migrering rekommenderas Migreringsassistenten för Outlook eftersom den fungerar som hjälp, och gör migreringen smidigare. Om det inte går att använda den kan vi ändå migrera de data du har på mejlservern. (Läs mer om olika migreringsalternativ.)

Vem kan använda Migreringsassistenten för Outlook?

Innehavaren av e-postkontot och den lokala administratören kan konfigurera migreringsverktyget. Migreringsassistenten för Outlook har stöd för följande konfigurationer:

• Windows 7, 8 och 10
  • Outlook för Windows inklusive versionerna 2010, 2013, 2016 och 2019.
  • Office 365-licenstyper som har stöd för Exchange-åtkomst på klientnivå.
  • .Net Framework 4.6

Migreringsassistenten för Outlook är inte tillgängligt för Linux, Outlook för Mac-användare och de som använder Outlook 2003 eller 2007. I de fallen kan vi migrera din e-post men inte flytta dina lokala data (kontakter/kalendrar/uppgifter, signaturer och automatisk komplettering av cacheminne). Bestäm vilken typ av migrering som passar bäst för ditt e-postkonto.