Vad är Medium-tillitsnivå och hur påverkar det mitt värdtjänstkonto?

Tillitsnivå avser behörigheter som ställts in i Web.config-filen och anger vilka åtgärder som kan och som inte kan utföras av webbprogram. Våra delade ASP.NET 3.5- och 4.0-delade värdtjänster använder standardtillitsnivån Medium med tillägget OleDbPermission, OdbcPermission och en mindre begränsande WebPermission.

Program som fungerar under Medium-tillitsnivå har ingen registeråtkomst, ingen åtkomst till Windows-händelseloggen och kan inte använda ReflectionPermission (men kan använda Reflection). Sådana program kan endast kommunicera med ett definierat antal nätverksadresser och åtkomst till filsystem är begränsat till programmets virtuella kataloghierarki.

Användning av en tillitsnivå Medium förhindrar att program kommer åt delade systemresurser och eliminerar risken för programstörningar. Genom att lägga till OleDbPermission och OdbcPermission kan applikationer använda dessa dataleverantörer för att komma åt databaser. WebPermission modifieras för att tillåta utgående http och https trafik.