Vad är kontoaviseringar?

När du loggar in på godaddy.com meddelar vi dig om det finns något du behöver hantera på ditt konto. Vi varnar dig bara om viktiga saker, till exempel när ditt kreditkort måste uppdateras eller din domän upphör att gälla. Oroa dig inte - vi skickar dig också ett e-postmeddelande om dessa meddelanden för att se till att du vet när ditt GoDaddy-konto behöver din uppmärksamhet.

Vilka är de olika typerna av aviseringar?

Vi meddelar dig när du:

• Din betalningsmetod kommer att upphöra snart.
  • Din GoDaddy domän eller produkter kommer att upphöra snart.
  • Det finns nya sätt att meddelas om ditt konto, t.ex. SMS.

Var visas mina aviseringar?

Aviseringar visas längst upp till höger bredvid personikonen. Klicka på aviseringsikonen för att se dem.
ikonen för kontoaviseringar

När kommer ni att meddela mig beträffande mitt konto?

Vi meddelar dig 30–90 dagar innan dina produkter eller betalningsmetoder upphör att gälla. Som en visuell påminnelse går meddelandet från gult till rött när du kommer närmare utgångsdatumet.

Hur lång tid tar det för mina meddelanden att uppdateras när jag har gjort en ändring?

Det kan ta upp till 24 timmar innan aviseringar uppdateras efter att du har gjort en ändring av din betalningsmetod eller dina produkter.