SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till eller ta bort alternativa ämnen för ämnen från mina UCC-certifikat

Subject Alternative Names (SAN) är ytterligare, icke-primära domännamn som skyddas av ditt UCC SSL-certifikat. När ditt UCC-certifikat har utfärdats kan du lägga till eller ta bort ämnesalternativa SAN: er när som helst.

OBS! Om du ändrar dina SAN genereras ett nytt certifikat som du måste installera på din server . Ditt gamla certifikat förblir giltigt i 72 timmar efter det att det nya certifikatet har utfärdats.

Så här lägger du till ett alternativt ämnesnamn

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Hantera för det certifikat som du vill ändra.
  3. Välj Ändra alternativ för alternativa ämnen .
  4. För Lägg till en domän anger du det SAN du vill lägga till och väljer sedan Lägg till . Om du vill lägga till flera SAN kan du separera dem med komma eller ange ett åt gången.
  5. När du har lagt till dina SAN: er väljer du Lägg till ändring och sedan Skicka alla ändringar .

OBS! Den primära domänen för din UCC SSL täcker din domän med och utan www (t.ex. coolexample.com och www.coolexample.com), men du måste se till att båda versionerna av din domän ingår som separata SAN med eventuella domäner som läggs till (som coolexample.net eller mycoolnewbusiness.com).

Ditt SSL-nummer kommer att utfärdas och vara tillgängligt för nedladdning på ditt konto inom en timme.

Ta bort ett alternativt ämnesnamn

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Hantera för det certifikat som du vill ändra.
  3. Välj Ändra alternativ för alternativa ämnen .
  4. Välj till höger om det SAN som du vill ta bortrött x i cirkeln . Upprepa för alla andra SAN som du vill ta bort.
  5. När du är klar med att välja de SAN som du vill ta bort väljer du Lägg till ändring och väljer Skicka alla ändringar .
    Ta bort ett SAN-rött x i en cirkel

Ditt SSL-nummer kommer att utfärdas och vara tillgängligt för nedladdning på ditt konto inom en timme.