Vad är ett premiumdomännamn?

Premiumdomännamn är korta, fängslande, minnesvärda namn som redan är registrerade till en person, enhet eller organisation. Kostnaden för en premiumdomän kan variera från siffran 3 & bindestreck till siffran 7 & bindestreck, beroende på efterfrågan.

Om du sök efter ett premiumdomännamn som redan är registrerat utför vi en grundläggande sökning med namnet du angav och ger en lista över alternativa domännamn som du kanske är intresserad av att registrera. På fliken Premium Domains listar vi domännamn som deras ägare kan sälja. Du kan köpa dem via oss.

För att köpa ett premiumdomännamn lägger du till det i din kundvagn och går vidare till kassan. Det finns två avgifter: en överföringsavgift och en registreringsavgift. Moms är tillämplig på premiumdomännamn. Efter betalning flyttar domänen till ett innehavskonto och sedan överför vi det till ditt konto. Vi debiterar efterföljande förnyelser till det vanliga förnyelsepriset, såvida inte en premiumdomän har särskilda förnyelsepriser. Du kan komma åt domännamnet i ditt konto när vi har slutfört överföringsprocessen.