Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad är en mellanlagringsplats?

Med en mellanlagrad webbplats för hanterade WordPress-bloggar kan du bygga och testa din webbplats utan att ändra det innehåll som dina besökare ser på den aktiva webbplatsen. Det finns några saker du bör komma ihåg när du använder en mellanlagringswebbplats:

• Alla planer för Hanterade WordPress-bloggar (utom Basic) har exakt en mellanlagringsplats för varje livewebbplats. Om du har en Basplan behöver du uppgradera ditt konto så att det finns en mellanlagringswebbplats.
  • Staging-webbplatser använder en domän som vi genererar automatiskt åt dig. Du kan inte välja en annan domän eller lägga till en annan domän till mellanlagringswebbplatsen.
  • Din visningsplats är ihållande. Vi förstör inte och skapar mellanlagringsplatser åt dig varje gång du trycker på eller drar från den. Detta kan förklara vissa synkroniseringsproblem som du kan uppleva.

Hur fungerar de?

Det typiska arbetsflödet med mellanlagringsplatser är vanligtvis följande steg i den här ordningen:

1. Skapa mellanlagringsplatsen.
  2. Dra innehållet i produktionswebbplatsen till mellanlagringsplatsen.
  3. Utveckla ditt innehåll på mellanlagringswebbplatsen.
  4. Tryck på innehållet för mellanlagringswebbplatsen till din livewebbplats när du är klar med utvecklingen.
  5. Upprepa steg 2-4 när du behöver utveckla din webbplats vidare.