Vad är en dedikerad IP?

En dedikerad IP-adress är en unik internetadress som uteslutande tilldelats ett enda värdtjänstkonto. Med en dedikerad IP-adress kan du:

• Visa din webbplats via dess IP-adress.
  • Använd FTP för att komma åt ditt konto medan domännamnet annars inte är tillgängligt, t.ex. under förökningsperioder för domännamn.
  • Säkerställ snabbare respons under perioder med hög trafikbelastning.

Webbplatskonton för företag har en dedikerad IP-adress. Du kan köpa en dedikerad IP-adress för ditt delade värdtjänstkonto när som helst.