Vad är ConsoliDate?

Med ConsoliDate kan du konsolidera datumen när dina domännamn med ändelsen .com och .net förnyas. Det ändrar dina förnyelsedatum från ditt ursprungliga registreringsdatum till ett datum du väljer.

Priset för att använda ConsoliDate för att ändra förnyelsedatum baseras på varje domännamn du väljer och antalet månader som krävs per domännamn att förnya till det datum du anger. För att kunna behandla en ConsoliDate-begäran måste den innehålla minst en månad.