Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppgradera ditt Managed WordPress-paket

Hanterade WordPress-paket erbjuder olika antal webbplatser och besökare per månad. Istället för att köpa ytterligare konton kan du uppgradera ditt konto för att öka antalet besökare du kan hantera varje månad eller lägga till fler webbplatser.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill uppgradera väljer du Inställningar frånmenyikonen menyn.

välj inställningar
  4. Hitta planinformationen och välj Uppgradera .
    under planinformation väljer du Uppgradera
  5. Granska tillgängliga planer och välj Till kassan för den som passar dina behov.
  6. Slutför köpet av din uppgradering.