Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera produktpriserna för min återförsäljarbutik

Du bestämmer priserna på produkter och tjänster i ditt skyltfönster med hjälp av procentuella påslag från grossistpriserna . Ställ in markeringar för produktgrupper eller produktnivåer och välj en global prisregel för hela produktkatalogen. Alla produkter utan markering används som standard för den globala regeln.

OBS! Priserna för skyltfönster visar endast det proportionerliga månadspriset för ett 1-årigt köp. När en produkt läggs till i kundvagnen visas alla tillgängliga tidsperioder och priser.

Ange en global prisregel för alla produkter

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Prissättning .
  3. Välj Uppdatera global prissättning .
    välj uppdatera global prissättning
  4. Välj ett av följande alternativ:
    • Ställ in produktpriser till föreslagen återförsäljare : Som standard är detta alternativ valt. Alla produkter sätts till aktuellt rekommenderade pris. Produktpriser uppdateras automatiskt om rekommenderat detaljhandelspris ändras.
      välj föreslagen detaljhandel
    • Ställ in en anpassad procentuell procentuell markering : Ange en procentuell procentuell markering över det grossistpris (som 300%) som gäller för alla produkter.
      välj anpassad procentuell markering
  5. Välj Spara ändringar . Dina nya priser publiceras i ditt skyltfönster.

Ställ in kod för en produktgrupp

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Prissättning .
  3. Välj en produktgrupp (till exempel webbhotell).
    • Om du vill visa äldre produkter aktiverar du reglaget Visa äldre produkter .
  4. Ange önskad procentmarkering under Ställ in en Mark Percent Markup . Markeringen kommer att gälla för nya köp och förnyelser av alla produktnivåer i produktgruppen.
    ange gruppprocentmarkering
  5. Verifiera det justerade detaljhandelspriset för produktnivåerna.
  6. Välj Spara . Dina nya priser publiceras i ditt skyltfönster.

Ställ in kod för en produktnivå

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Prissättning .
  3. Välj en produktgrupp (till exempel webbhotell).
    • Om du vill visa äldre produkter aktiverar du reglaget Visa äldre produkter .
  4. Om du vill ange en kod för nya inköp av en produktnivå väljer du Ny . Om du vill ange en förnyelse av en produktnivå markerar du Förnyelse .
  5. Gå till den produktnivå som du vill uppdatera och ange önskad procentmarkering under Markup .
    ange kod
  6. Verifiera justerat detaljhandelspris .
  7. Välj Spara . Dina nya priser publiceras i ditt skyltfönster.

OBS! Detaljpriserna baseras på den lägsta löptiden. Till exempel, för en produkt med 1 månad som lägsta tillgängliga period, kommer 1-årspriset att vara lika med 1-månaderspriset multiplicerat med 12.