Uppdaterar e-postadresser för övervakade eller bevakade domännamn

Om du har Domänbevakning eller Övervakning för ett domännamn skickar vi ett e-postmeddelande till dig inom 24 timmar efter att dess status har ändrats. Du kan när som helst uppdatera e-postadressen vi använder för att meddela dig.

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
  3. Fliken Mina produkter

4. Klicka på Hantera alla:
  5. Hantera alla

6. Gå till fliken Köp / Sälj längst upp i ditt konto och välj Bevakningar och övervakning .
  7. Välj de domännamn du vill ändra.
  8. Klicka på E-postalternativ i menyn.
  9. I E-postadress 1 anger du den primära e-postadress du vill att vi ska använda för e-postmeddelanden.
  10. (Valfritt) : I E-postadress 2 anger du en sekundär e-postadress för aviseringar.
  11. Klicka på OK.