Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange in Mail (iOS)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Öppna inställningarna för din iPhone eller iPad.
  2. För att lägga till ditt Exchange-konto, tryck på Mail > Konton .
    I Mail trycker du på Konton
  3. Tryck på Lägg till konto.
    Tryck på Konton i E-post
  4. Tryck på Microsoft Exchange.
    Tryck på Microsoft Exchange i menyn
  5. Ange din e-postadress och en kort beskrivning (t.ex. namnet på ditt företag eller typ av e-post) och tryck sedan på Nästa.
    Ange e-postadress och företagsbeskrivning och tryck på Nästa
  6. Tryck på Logga in för att bekräfta att du vill använda ditt Microsoft Exchange-konto.
    Tryck på Logga in för att logga in på ditt Exchange-konto
  7. Ange ditt lösenord och tryck på Logga in . (Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola för att fortsätta.)
    Ange lösenord för e-post och logga in

Obs! Om Microsoft inte hittar ditt konto kan du bli ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

E-post: Ange din e-postadress för Microsoft 365
    Lösenord: Ditt e-postlösenord för Microsoft 365
    Server: outlook.office365.com (det här är obligatoriskt)
    Domän: Det här kan lämnas tomt
    Användarnamn: Din e-postadress för Microsoft 365

OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här .

8. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  9. Tryck på Nästa. Du kan bli ombedd att välja Samtyck åt din organisation. Det gör att Microsoft 365 och Mail-appen kan samarbeta. Tryck på Acceptera.
  10. Tryck på Spara. Du kan gå tillbaka hit och uppdatera inställningarna när du vill.
    Granska inställningarna och tryck på Spara
  11. Om du är redo att ta bort ditt POP / IMAP-konto finns det fortfarande Konton > tryck på e-postkontot > Ta bort konto > Ta bort från Min iPhone .

Ditt e-postkonto är nu konfigurerat som ett Exchange-konto!