Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange in Mail (iOS)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Öppna inställningarna för din iPhone eller iPad.
  2. För att lägga till ditt Exchange-konto, tryck på Mail > Konton .
    I Mail trycker du på Konton
  3. Tryck på Lägg till konto .
    I Mail trycker du på Konton
  4. Tryck på Microsoft Exchange .
    Tryck till på Microsoft Exchange i menyn
  5. Ange din e- postadress och en kort beskrivning (t.ex. ditt företags namn eller e-posttyp) och tryck på Nästa .
    Ange e-postadress, företagsbeskrivning och tryck på Nästa
  6. Tryck på Logga in för att bekräfta att du vill använda ditt Microsoft Exchange-konto.
    Tryck på Logga in för att logga in på ditt Exchange-konto
  7. Ange ditt lösenord och tryck på Logga in . (Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola för att fortsätta.)
    Ange e-postlösenordet och logga in

OBS! Om Microsoft inte hittar ditt konto kan du bli ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

E -post: Din Microsoft 365-e-postadress
    Lösenord : Ditt Microsoft 365-e-postlösenord
    Server : outlook.office365.com (detta krävs)
    Domän : Detta kan lämnas tomt
    Användarnamn : Din Microsoft 365-e-postadress

OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här .

8. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  9. Tryck på Nästa. Du kan bli ombedd att välja Samtyck åt din organisation. Det gör att Microsoft 365 och Mail-appen kan samarbeta. Tryck på Acceptera.
  10. Tryck på Spara . Du kan komma tillbaka och uppdatera inställningarna här när som helst.
    Granska inställningarna och tryck på Spara
  11. Om du är redo att ta bort ditt POP / IMAP-konto finns det fortfarande Konton > tryck på e-postkontot > Ta bort konto > Ta bort från Min iPhone .

Ditt e-postkonto är nu konfigurerat som ett Exchange-konto!