Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange in Mail (iOS)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Öppna inställningarna för din iPhone eller iPad.
  2. Lägg till ditt Exchange-konto genom att trycka på E- post och sedan Konton .
    I Mail trycker du på Konton
  3. Tryck på Lägg till konto .
    I Mail trycker du på Konton
  4. Tryck på Microsoft Exchange .
    Tryck till på Microsoft Exchange i menyn
  5. Ange din e- postadress och en kort beskrivning (t.ex. ditt företags namn eller e-posttyp) och tryck på Nästa .
    Ange e-postadress, företagsbeskrivning och tryck på Nästa
  6. Tryck på Logga in för att bekräfta att du vill använda ditt Microsoft Exchange-konto.
    Tryck på Logga in för att logga in på ditt Exchange-konto
  7. Ange ditt lösenord och tryck på Logga in . (Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola för att fortsätta.)
    Ange e-postlösenordet och logga in

OBS! Om Microsoft inte hittar ditt konto kan du bli ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

E -post: Din Microsoft 365-e-postadress
    Lösenord : Ditt Microsoft 365-e-postlösenord
    Server : outlook.office365.com (detta krävs)
    Domän : Detta kan lämnas tomt
    Användarnamn : Din Microsoft 365-e-postadress

OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här .

8. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  9. Tryck på Nästa. Du kan bli ombedd att välja Samtyck åt din organisation. Det gör att Microsoft 365 och Mail-appen kan samarbeta. Tryck på Acceptera.
  10. Tryck på Spara . Du kan komma tillbaka och uppdatera inställningarna här när som helst.
    Granska inställningarna och tryck på Spara
  11. Om du är redo att ta bort ditt POP / IMAP-konto trycker du på e-postkontot, sedan på Ta bort konto och sedan på Ta bort från Min iPhone .

Ditt e-postkonto är nu konfigurerat som ett Exchange-konto!