Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Samsung Email (Android)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Öppna din Android-app för e-post.
    Vitt kuvert på röd bakgrund med e-postadressen nedanför
  2. Tryck påTre horisontella linjer staplade på varandra Meny > Inställningar .
  3. Om du vill ta bort ditt POP / IMAP-konto trycker du på din e-postadress, Ta bort och sedan Ta bort för att bekräfta.
  4. För att lägga till ditt Exchange-konto trycker du på Lägg till konto i Inställningar .
  5. Tryck till på Office 365 .
    Skärm med olika alternativ för e-postklienter, inklusive Office 365 med röd fyrkant
  6. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Nästa .
    Microsoft-inloggning
  7. Ange din Microsoft 365- e- postadress och ditt lösenord och tryck på Logga in . Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola för att fortsätta.
    Ange lösenord för e-post och logga in
  8. OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här .

9. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  10. OBS! Om Microsoft inte hittar ditt konto ombeds du ange dina uppgifter manuellt:

Användarnamn : Din Microsoft 365-e-postadress
    Lösenord : Ditt Microsoft 365-e-postlösenord
    Server : outlook.office365.com
    Domän \ användarnamn : \ [Microsoft 365 e-postadress] (exempel: \ owner@coolexample.com )

11. Tillåt Samsung Email att komma åt ditt e-postkonto. Markera kryssrutan bredvid Samtycke å din organisation och tryck på Acceptera .
    Markera kryssrutan och Acceptera
  12. E-postappen kontrollerar automatiskt dina inställningar. Under Manuell inställning trycker du på Klar . Du kan gå tillbaka och redigera inställningarna när du vill.
    Manuell inställning och Klar-knapp
  13. Redigera ditt kontonamn (om du vill) och tryck på Klar . Det här namnet är synligt för mottagarna när du skickar e-post, så du kanske vill använda företagsnamnet här.
    Ange namn och tryck på och Klar

Ditt e-postkonto är nu konfigurerat som ett Exchange-konto!