Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Samsung Email (Android)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Öppna din Android-app för e- post .
    Vitt kuvert på röd bakgrund med e-postadressen nedanför
  2. Tryck påTre horisontella linjer staplade på varandra Meny och sedan Inställningar .
  3. Om du vill ta bort ditt POP / IMAP-konto trycker du på din e-postadress, Ta bort och sedan Ta bort för att bekräfta.
  4. För att lägga till ditt Exchange-konto trycker du på Lägg till konto i Inställningar .
  5. Tryck till på Office 365 .
    Skärm med olika alternativ för e-postklienter, inklusive Office 365 med röd fyrkant
  6. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Nästa .
    Microsoft-inloggning
  7. Ange din Microsoft 365 -e-postadress och ditt lösenord och tryck på Logga in . Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola för att fortsätta.
    Ange e-postlösenordet och logga in
  8. OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här .

9. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  10. OBS! Om Microsoft inte hittar ditt konto ombeds du ange dina uppgifter manuellt:

Användarnamn : Din Microsoft 365-e-postadress
    Lösenord : Ditt Microsoft 365-e-postlösenord
    Server : outlook.office365.com
    Domän \ användarnamn : \ [Microsoft 365 e-postadress] (exempel: \ owner@coolexample.com )

11. Tillåt Samsung Email att komma åt ditt e-postkonto. Markera kryssrutan bredvid Samtycke å din organisation och tryck på Acceptera .
    Markera kryssrutan och Acceptera
  12. E-postappen kontrollerar automatiskt dina inställningar. Under Manuell inställning trycker du på Klar . Du kan gå tillbaka och redigera inställningarna när du vill.
    Manuell inställning och Klar-knapp
  13. Redigera ditt kontonamn (om du vill) och tryck på Klar . Det här namnet är synligt för mottagarna när du skickar e-post, så du kanske vill använda ditt företagsnamn här.
    Ange namn och tryck på och Klar

Ditt e-postkonto är nu konfigurerat som ett Exchange-konto!