Upp- eller nedgradera ditt värdtjänstkonto

Om du märker att du behöver mer utrymme, bandbredd eller funktioner på din webbplats kan du uppgradera ditt befintliga värdtjänstkonto.

Så här upp- eller nedgraderar du ditt värdkonto

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Uppgraderingar eller Alternativ bredvid det domännamn som du vill använda.
  4. Gå till fliken Anpassa.
  5. Välj en ny Plan, Server-IP, Ytterligare återkommande lagringsutrymme, Förbetalt tillfälligt lagringsutrymme, Ytterligare återkommande bandbredd eller Förbetald tillfällig bandbredd.

OBS! För konton med obegränsad bandbredd visas inte menyerna Ytterligare återkommande bandbredd och Förbetald tillfällig bandbredd.

6. Klicka på Till kassan och slutför sedan köpet.

Det kan ta upp till ett dygn innan ändringarna aktiveras. Vi skickar ett e-postmeddelande när uppgraderingen är klar.

OBS! Om din webbplats innehåller avancerade funktioner som ASP-, ASP.NET-, CGI- eller PHP-tillämpningar och du väljer en värdplan som inte stöder sådana avancerade funktioner kanske inte webbplatsen fungerar korrekt efter att du bytt plan. Kontrollera att din webbplats inte innehåller några avancerade funktioner INNAN du övergår till en plan som kanske inte stöder sådana funktioner. I annat fall bör du vara beredd på att ändra webbinnehållet i enlighet med planen.

Mer information finns i Hantera domäner i värdtjänstkonto.