Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdaterar produktpriser för min återförsäljarbutik

I kontrollcentret för återförsäljare anger du din egen prissättning för de produkter och tjänster du erbjuder i återförsäljarens skyltfönster. Skapa försäljningspriser , ange olika priser för nya köp och förnyelser, tillämpa snabbt nya inköpspriser på förnyelsepriser (så att du inte behöver ange samma priser två gånger) och ange bulkpriser för en hel produktgrupp.

Behöver du hjälp med att sätta ett pris? Kolla in våra priser och bästa praxis .

Du måste ange dina priser över varje produkts minimipris.

OBS! Priserna för skyltfönster visar endast det beräknade månadspriset för ett års köp. När en produkt läggs till i kundvagnen visas alla tillgängliga tidsperioder och priser.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Produkter och sedan en produktgrupp.
  3. Välj Ange prissättning bredvid produkten du vill uppdatera.
  4. Gör något av följande:
  5. Ange priser för enskilda produkter

Ange priser för nya inköp och förnyelser för enskilda produkter, importera din egen prislista och tillämpa alla nya produktpriser på förnyelser.

1. Välj fliken Ny (nya inköpspriser) eller fliken Förnyelser (förnyelsepriser).
      • Valfritt : Välj Importera eller Exportera för att importera eller exportera ditt prislista-kalkylblad.
    2. VäljPlus-knapp symbol för att utöka avsnittet för den produkt du vill arbeta med.
    3. Ange dina pris i kolumnen Din detaljhandel.
      • Valfritt - Om du vill att din nya produktpris ska tillämpas automatiskt på förnyelser väljer du Matcha produktpriser på fliken Förnyelser. Välj Alla priser , detaljhandelspriser eller försäljningspriser för att tillämpa dessa priser på förnyelser. Ändringar visas i gult.
    4. När du är klar väljer du Spara . En banner visas där dina ändringar har sparats.

Ange priser för en produktgrupp

Spara tid genom att ange enhetliga priser för alla produkter i en produktgrupp, snarare än individuellt. När du ställer in pris lägger du till eller drar av valuta eller procentandelar från detaljhandelspriset baserat på det belopp du anger.

1. VäljPlus-knapp symbolen för att utöka avsnittet Ställ in priser för hela produktgruppen.
    2. Under Pris för att ändra , välj Ditt detaljhandelspris , ditt försäljningspris eller ditt försäljnings- och detaljhandelspris .
    3. Under Startpris väljer du vilken typ av prissättning du vill använda. I rekommenderat pris gäller till exempel det aktuella rekommenderade priset för varje produkt i gruppen.
      • Om du vill lägga till eller subtrahera ett monetärt belopp eller en procentandel (t.ex. Föreslaget detaljhandelspris + procent ) lägger du till beloppet i nästa fält.
    4. Välj Beräkna . Ändringarna visas med gult på fliken Ny och Förnyelser.
    5. OBS! Om du vill återgå till rekommenderat pris för varje produkt i gruppen väljer du Återställ föreslagen detaljhandelspris .

6. När du är klar väljer du Spara . En banner visas där dina ändringar har sparats.