Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdaterar domännamnserbjudandet i min butik med återförsäljare

Din butik med återförsäljare inkluderar som standard alla toppdomännamn (TLD) och internationella TLD (ccTLD) . Uppdatera vilka vanliga domännamn du erbjuder och om du vill erbjuda registrering via ditt skyltfönster, överföra till skyltfönstret (om tillgängligt) eller båda.

Alla ändringar sparas automatiskt och visas i ditt skyltfönster inom en timme.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Gå till fliken Produkter och välj sedan Domäner .
  3. Gå till fliken Vanliga toppdomäner och välj Registrera och / eller överför för de toppdomäner du vill erbjuda.

OBS! .Jobs är inte tillgängligt för överföring. Du måste erbjuda domännamn med ändelsen .com, .net och .org.

4. Gå till fliken Internationella toppdomäner och välj Registrera och / eller överför för de nationella toppdomäner du vill erbjuda. Väljplus-knappikon plusikonen för att utöka avsnittet för varje region.

OBS! Vissa ccTLD är inte tillgängliga för överföring eller är kompatibla med anpassade värdtjänster och parkerade namnservrar. Om du erbjuder .uk-överföringar skickar vi kunder som initierar överföringar information till dig om att ändra sina Nominet-taggar till WILDWEST.