Gå direkt till huvudinnehållet

Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Tryck på din mellanlagringsplats till produktionsplatsen

När du har arbetat med ändringar på din hanterade WordPress-mellanlagringsplats kan du trycka på alla ändringar du har gjort på din livewebbplats.

OBS! Staging-webbplatser är tillgängliga om du har ett Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Hanterat WordPress-konto. Om du har ett Bas-konto måste du uppgradera ditt konto för att använda en mellanlagringswebbplats.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-webbplatser.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill använda och välj Staging .
    välj mellanlagring
  4. Klicka på Synkroniseringsalternativ .
  5. För Pro-hanterade WordPress-konton (endast tillgängliga i USA och Kanada) väljer du Kopiera mellanlagring till produktion och sedan ett av följande alternativ:
    Välj det här alternativet ... ... för att göra detta:
    Tema- och insticksprogramfiler Skriv över endast live-temat och insticksprogrammen och eventuell ytterligare kod (till exempel CSS eller JavaScript) på webbplatsen. Skrivar inte över uppladdningar, inlägg, sidor och insticksprogram på livewebbplatsen.
    Alla filer och databaser Skriv över alla filer (insticksprogram, teman, media) och webbplatsens databas (inlägg, sidor, kommentarer).

    För Deluxe-, Ultimate- och Developer-konton väljer du Push-mellanlagring till produktion och väljer sedan Skriv över innehåll för att överföra alla dina ändringar (till exempel nya inlägg, kommentarer eller sidor) till din livewebbplats.

    Varning: Synkroniseringsprocessen skriver bara över filer som standard. Om du trycker på med Overwrite content vald skrivs även databasen över. Se till att innehållet på mellanlagringswebbplatsen är det som du vill ha på livewebbplatsen innan du ändrar produktionen.
  6. För Pro-konton klickar du på Synkronisera nu .

    För Deluxe-, Ultimate- och Developer-konton klickar du på Synkronisera .

OBS! Alla anpassade koder eller tillgångar som inte lagras i mappen / wp-content flyttas inte till och från mellanlagring.

Mer information