Felsök e-postmeddelanden som saknas efter att du har flyttat till Microsoft 365

När du har gått över från Workspace Email till Microsoft 365 ska du kontrollera att dina meddelanden har flyttats korrekt. Övergången kan endast flytta meddelanden som är lagrade på Workspace Email-servrarna till Microsoft 365. Det innebär att om du lagrar meddelanden i din lokala e-postklient kan det hända att vissa meddelanden saknas i ditt Exchange-konto med Microsoft 365.

Innan du fortsätter ska du kontrollera om du har en mapp som heter platsarkiv i Microsoft Outlook eller Outlook på webben. Om du gör det kan du komma åt ditt äldre Workspace Email-innehåll och inte behöver följa stegen nedan.

Varning: Du kan bara slutföra följande steg inom 14 dagar efter att övergången har slutförts. Efteråt kommer du inte att kunna komma åt Workspace Email-servrarna.

Jag kollar min e-post på en klient

Om du använder en e-postklient (som Outlook för Windows eller Mail för Mac), kontrollera att du får e-post i Outlook på webben.

1. Logga in på Outlook på webben . Använd din Microsoft 365-e-postadress och lösenord (de är desamma som ditt Workspace Email-konto).
  2. Kontrollera om dina mappar finns med i kolumnen till vänster och att dina meddelanden visas.
    • Om du ser dina mappar / meddelanden i Outlook på webben men de saknas i din klient kan du prenumerera på dina mappar. Här är steg för att prenumerera på mappar från Microsoft.
    • Om mappar / meddelanden saknas i Outlook på webben men du ser dem i din klient gör du säkerhetskopior och importerar dem till ditt Exchange-konto.
    • Om mappar / meddelanden saknas i både Outlook på webben och i din klient, eller om du inte får e-post, kontakta våra GoDaddy-guider för hjälp .

Jag kollar min e-post i Workspace Webmail

Om du använder Workspace Webmail efter övergången kan du se din nya Microsoft 365-webbmejl . Jämför Outlook på webben och Workspace Webmail för att bekräfta att du får e-post.

1. Logga in på Outlook på webben . Använd din Microsoft 365-e-postadress och lösenord (de är desamma som ditt Workspace Email-konto).
  2. Logga in på i ett annat fönster eller flik Workspace-webbmejl . Använd din Microsoft 365-e-postadress och lösenord igen.
  3. Jämför dina mappar och deras meddelanden i Workspace Webmail och Outlook på webben.
    • Om mappar / meddelanden saknas i Outlook på webben, men de visas i Workspace Webmail, öppnar du mappen Borttagna objekt och väljer Återställ objekt som har tagits bort från den här mappen . Välj meddelanden och välj sedan Återställ för att återställa dem till standardplatsen i Outlook på webben.
    • Om mappar / meddelanden saknas i både Outlook på webben och Workspace Webmail ser du inte meddelanden i mappen Borttagna objekt eller om du inte får e-post, kontakta våra GoDaddy-guider för hjälp .