Spåra sociala resultat och schemalagda inlägg

Det kan kännas som ett heltidsarbete som försöker jonglera hela din sociala närvaro i alla sociala medier. Din sociala instrumentpanel ger dig en uppifrån och nervy av alla anslutna sociala plattformar, prestanda för befintliga inlägg och en praktisk kalendervy för att granska kommande schemalagda inlägg.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Social på din kontrollpanel.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Social på din kontrollpanel.
  1. Bläddra till Hur du presterar på varje plattform för att se sidvisningar och följare som har vunnits under de senaste 30 dagarna.
  2. Rulla till dina inlägg på sociala medier för att visa status för nyligen publicerade och schemalagda inlägg. Se även engagemangsmetriker som gillningar, kommentarer och delningar av varje publicerat inlägg under de senaste 30 dagarna.
  3. Välj Boost i publicerade inlägg på Facebook för att betala för bättre räckvidd och engagemang. Följ konfigurationsstegen för att definiera en budget, varaktighet och målgrupp för det utökade inlägget.
    OBS! Funktionen för förstärkt inlägg är tillgänglig för Websites + Marketing Premium-, Commerce- och Commerce Plus-planer. Din betalningsmetod för Facebook skiljer sig från alla betalningsmetoder som du har konfigurerat med GoDaddy.