Planera min sociala kampanj med Marketing Planner

Övervinn dina kreativa mentala block med Marknadsplanerars lista över kommande helgdagar, populära ämnen och förslag på inlägg som hjälper dig att inspirera ditt sociala medieinnehåll. Förvisa förlamning efter färdiga mallar som hjälper dig att skapa, lägga upp och schemalägga relevant innehåll för din marknadsföringsstrategi.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Utöka Marknadsföring högst upp på kontrollpanelen och välj sedan Sociala inlägg .
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Marknadsföringsplanerare .
  1. Bläddra bland kommande intressedatum. Nästan varje dag har något ämne som ramar ditt marknadsföringsbudskap.
    Exempel på listan över intressanta datum i Marknadsföringsplaneraren.
    Kommer du att välja att hedra National Cheese Pizza Day? Eller passar ditt märkes bättre uppskattning av bokmaskar? Kanske skulle din perfekta kund gärna höra om dina favoritbryggor i början av september. Valet är ditt!
  2. Välj Detaljer till höger om varje datum för att visa en kort beskrivning och relaterade hashtags som kan kopieras och användas i ditt inlägg.
  3. Välj Skapa sociala inlägg längst upp till höger på sidan Marknadsföringsplanerare.
  4. Skriv inläggets bildtext om det ämne du väljer. Om du vill kan du lägga till en grafisk mall, foto, produkt, webbplatslänk eller video i ditt inlägg.
    OBS! Behöver du lite visuell inspiration? Bläddra i vårt galleri med helt anpassningsbara mallar för att starta din kreativitet.
  5. Välj Förhandsgranska inlägg.
  6. Välj önskade växlar för att distribuera ditt inlägg till Facebook, Instagram och Google. Välj Anslut konto för att publicera och följ sedan installationsstegen om du inte har anslutit ett önskat socialt konto ännu.
  7. (Valfritt) Rulla till Förhandsgranska & Anpassa och väljpennikonen för att anpassa ditt inlägg till ett socialt konto.
  8. Välj Publicera nu och sedan Publicera . Eller välj Schema för senare , välj sedan önskat datum och tid och välj sedan Schemalägg .
    OBS! Om du väljer Schemalägga senare måste det schemalagda inlägget vara minst 15 minuter i framtiden och det kan vara högst 4 veckor i förväg.
  9. Visa dina schemalagda inlägg, liksom deras avsedda plattformar, i sidofältet under kalendern. Dagarna med inlägg planerade kommer att markeras i kalendern. Den här översikten är användbar när du planerar din inläggsstrategi för månaden.
    Marketing Planners kalendervy och kommande schemalagda inlägg.