Tillåt fjärrdomäner och oregistrerade domäner i cPanel på min Generation 4-server

Som standard blockerar cPanel oregistrerade domäner eller alla domäner som inte har DNS som pekar mot cPanel-servern. Du kanske behöver använda domänerna för tester eller utvecklingsarbete. Så här avblockerar du dessa domäner i cPanel.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. Klicka på Starta WHM.
  4. På WHM-sidan väljer du Serverkonfiguration > Justera inställningar.
  5. Välj fliken Domäner.
  6. Om domänen som du vill använda är aktiv, men inte på din server väljer du bredvid Tillåt fjärrdomäner.

Eller om domänen som du vill använda inte är registrerad (kallas även för en ”falsk domän”) väljer du bredvid Tillåt oregistrerade domäner.

7. Klicka på Spara längst ner på sidan Justera inställningar.

Nu är du redo att skapa dina oregistrerade domäner eller fjärrdomäner i cPanel.