Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Tillåt avlägsna och oregistrerade domäner i cPanel på min Gen 4-server

Som standard blockerar cPanel oregistrerade domäner eller domäner som inte har DNS som pekar mot cPanel-servern. Du kan behöva använda domäner som dessa för test- eller utvecklingsarbete, så här avblockerar du dessa domäner i cPanel för din Generation 4 VPS eller Dedicated Server.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. Klicka på Starta WHM.
  4. På WHM-sidan väljer du Serverkonfiguration > Justera inställningar.
  5. Välj fliken Domäner.
  6. Om domänen som du vill använda är aktiv, men inte på din server väljer du bredvid Tillåt fjärrdomäner.

Eller om domänen som du vill använda inte är registrerad (kallas även för en ”falsk domän”) väljer du bredvid Tillåt oregistrerade domäner.

7. Klicka på Spara längst ner på sidan Justera inställningar . Nu är du redo att skapa dina oregistrerade eller fjärrdomäner i cPanel.