Webbplatsverktyg Hjälp

Tillåt att kunder på min webbplats skapar konton

När du aktiverar Website Builders funktion för kundkonton gör du livet enklare för både dina kunder och dig själv:

• Kunder kan spara eller ändra sina frakt- och profiluppgifter för snabbare köp.
  • De kan även se status för beställningar och möten.
  • Som sidans ägare kan du ge kunder och medlemmar åtkomst till privata sidor med reor och annan kampanjinformation.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Inställningar och sedan Medlemskap under anslutningar.
  4. Aktivera Medlemskonton. Om du ändrar dig kan du alltid gå tillbaka hit och avaktivera detta.
  5. Välj Acceptera för att återpublicera din webbplats.
  6. När sidan för Kundkonton visas igen kan du kontrollera åtkomsten till privata sidor.
    • Om du vill kontrollera åtkomsten till privata sidor separat från funktionen för att skapa medlemskonton låter du Bara de jag bjuder in kan få tillgång till mina privata sidor vara markerat. Inbjudna personer får ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera kontot. När de klickar på länken kommer de till en webbsida där de kan skapa ett kontolösenord som är separat från deras medlemskap.
    • Om du vill att alla medlemmar ska ha åtkomst till dina privata sidor väljer du Vem som helst kan skapa ett konto för åtkomst till mina privata sidor.