Ta bort filer eller mappar i mitt Linux-värdtjänstkonto

Använd cPanels Filhanterare för att ta bort enskilda filer eller mappar från ditt Linux-värdtjänstkonto.

OBS! Det är en bra idé att skapa en säkerhetskopia av din webbplats innan du tar bort filer eller kataloger.

Varning: Se till att du inte behöver en fil eller mapp innan du tar bort den, annars kan din webbplats sluta fungera som förväntat.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Välj Filhanterare längst upp till vänster på kontots kontrollpanel .
    välj filhanteraren
  4. Välj den fil du vill ta bort i cPanel-filhanteraren.
  5. Välj X Ta bort .
  6. (Valfritt) Välj Hoppa över papperskorgen och ta bort filerna permanent .
  7. Välj Bekräfta.