Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Supportmeddelande - Domännamn

Läs hela supportmeddelandet för att lära dig mer om tillgängligt support för ytterligare produkter och tjänster.

Stöds:

  • Registrera eller förnya domännamn
  • Konfigurera domännamn (webbplatser, värdtjänster och e-post)
  • Använda vår domänhanterare
  • Hantera domännamn
  • Förklarar hur du uppdaterar kontaktuppgifter för domännamn
  • Visar var du ska skapa och redigera DNS-zonfiler
  • Ändrar zonfiler så att de fungerar med GoDaddy-produkter

Stöds inte:

  • Ändrar zonfiler för att fungera med produkter som inte är från GoDaddy
  • Konfigurera avancerade zonfiler
  • Felsöka tredjeparts DNS-zonfilposter

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.