Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Starta min Gen 4-dedikerade server i räddningsläge

Om det finns ett problem med din Generation 4 Dedikerade server som förhindrar åtkomst (t.ex. en tjänst som inte fungerar som förväntat) kan du starta servern i räddningsläge . Du får temporära autentiseringsuppgifter som du kan använda för att logga in på servern via SSH för att fortsätta felsökningen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. sidan Mina produkter bredvid Generation 4 Dedikerad server du vill rädda klickar du på Hantera .
  3. Välj Serveråtgärder > Räddningsläge .
  4. Läs meddelandet och klicka sedan på Bekräfta . Ett förloppsmeddelande visas och det tar några minuter att starta om servern i räddningsläge. När det är klart visar din server Kontrollpanelen att servern nu är i räddningsläge (strax under servernamnet).
    räddningslägeserverns instrumentpanel
  5. Använd de temporära inloggningsuppgifterna för att komma åt servern via SSH . Du bör kunna komma åt filer på din server.
  6. När du är klar med räddningsläget klickar du på Avsluta räddningsläge i kontrollpanelen på servern. Servern startar om till Aktivt läge (kan ta några minuter). För SSH-åtkomst använder du dina ursprungliga autentiseringsuppgifter som vanligt.