Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ställ in min butik med återförsäljare

När du har köpt din nya återförsäljarplan måste du konfigurera den med vår on-boarding-guide.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att öppna ditt konto? )
  2. Ange ditt företagsnamn . Detta visas i ditt skyltfönster och marknadsföringsmaterial. Du kan ändra detta när som helst.
  3. Justera ditt betalningsmottagarkonto om tillämpligt. Du kan inte växla till ett annat betalningsmottagarkonto efter det här steget. Du kan emellertid när som helst uppdatera informationen i ditt betalningsmottagarkonto.
    • Om du inte tidigare har skapat ett betalningsmottagarkonto skapas ett konto automatiskt baserat på ditt företagsnamn.
    • Om du redan har skapat ett betalningsmottagarkonto blir betalningen automatiskt standardinställd till det kontot. Du kan välja Betalningsmottagare på din GoDaddy Min profil profilsida om du vill kontrollera om du redan har konfigurerat ett betalningsmottagarkonto.
    • Om du redan har ställt in flera betalningsmottagarkonton uppmanas du att välja det betalningsmottagarkonto du vill använda i rullgardinsmenyn Betalningsmottagare.
  4. Klicka på Nästa.
  5. Om du vill slutföra konfigurationen av din återförsäljarplan kan du redigera följande alternativ från instrumentpanelen:
  6. När du är klar klickar du på Visa instrumentpanelen för att komma åt kontrollcentret för återförsäljare .