Sök efter domäner i GoDaddy Auktioner

Använd nyckelord för att söka i domännamnsinventeringen på GoDaddy Auktioner & reg ;. Du kan använda filter för att utföra en avancerad sökning och sedan spara din sökning för att använda den igen senare.

1. Logga in på dina GoDaddy Auktioner & reg; konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Ange domänen eller nyckelorden i det översta sökfältet och tryck sedan på Enter (Return on Mac) för att utföra en grundläggande sökning .
  3. Välj Avancerad sökning för att använda ytterligare filter och välj sedan Använd filter .
    • Nyckelord : Sök efter listningar som matchar, börjar med, innehåller eller slutar med dina nyckelord.
    • Tid till slut : Sök efter listningar efter hur lång tid det tar innan auktionen avslutas.
    • Pris : Sök efter listningar som har ett Köp nu-pris, minsta erbjudande eller aktuellt högt bud (endast 7-dagars auktioner) mellan minimi- och maxvärdena du anger.
    • Typ : Sök efter auktionstyp .
    • Tillägg : Sök efter olika domänändelser. Inte alla domäntillägg har stöd av GoDaddy Auktioner & reg ;. Du kan även använda listade doains för att avgöra om du kan sälja ett visst domäntillägg via GoDaddy Auktioner & reg ;.
    • Tecken : Sök efter domännamnslängd, förekomst av bindestreck eller siffror samt streckmönster, tecken, vokaler och siffror.
    • Antal bud : Sök efter listningar med fler än, mindre än eller exakt antalet bud du anger.
    • Trafik : Sök efter listningar efter det uppskattade lägsta och högsta antalet webbplatsbesökare per månad. Trafikdata visas endast för utgångna auktioner.
    • Ålder : Sök efter hur länge domänen har registrerats. Ålder visas endast för utgångna auktioner.
  4. Spara din sökning genom att välja Sök > Spara aktuell sökning .

Dagliga e-postmeddelanden skickas automatiskt till din inkorg för nya domäner som matchar dina sparade sökkriterier. Ta bort den sparade sökningen för att sluta ta emot dessa e-postmeddelanden.

Visa, redigera eller ta bort sparade sökningar när som helst. Om du tar bort en sparad sökning stoppas de automatiska dagliga e-postmeddelandena.