Söker efter domäner i GoDaddy Auktioner

Använd nyckelord för att söka i domännamnsinventeringen på GoDaddy Auktioner & reg ;. Du kan använda filter för att utföra en avancerad sökning och sedan spara din sökning för att använda den igen senare.

1. Gå till GoDaddy Auktioner & reg; och logga in på ditt konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
    välj domän
  2. Ange domänen eller nyckelorden i det översta sökfältet för att utföra en grundläggande sökning .
  3. Välj Avancerad sökning för att söka med ytterligare filter. Använd sedan något av följande filter för att begränsa din sökning och välj Kör sökning. Klicka på dess för mer information om ett filteralt-namn för bilden ikonen.
    • Nyckelord : Sök efter listningar som matchar, börjar med, innehåller eller slutar med dina nyckelord.
    • Pris : Sök efter listningar som har ett Köp nu-pris, minsta erbjudande eller aktuellt högt bud (endast 7-dagars auktioner) mellan minimi- och maxvärdena du anger.
    • Typ : Sök efter auktionstyp .
    • Tillägg : Sök efter olika domänändelser. Inte alla domäntillägg har stöd av GoDaddy Auktioner & reg ;. Du kan även använda den här listan för att avgöra om du kan sälja en viss domänändelse via GoDaddy Auktioner & reg ;.
    • Tecken : Sök efter domännamnslängd, förekomst av bindestreck eller siffror samt streckmönster, tecken, vokaler och siffror.
    • Attribut : Sök efter kategori och listningsalternativ, som Köp nu, webbplats, utvärdering, aktuellt eller försäljningsstatus.
    • Antal bud : Sök efter listningar med fler än, mindre än eller exakt antalet bud du anger.
    • Slutar i : Sök efter en listas slutdatum.
    • Trafik : Sök efter listningar efter det uppskattade lägsta och högsta antalet webbplatsbesökare per månad. Trafikdata visas endast för utgångna auktioner.
    • Domänålder : Sök efter hur länge domänen har registrerats. Domänålder visas endast för utgångna auktioner.
  4. Välj Kör sökning för att se resultatet av dina valda filter.
  5. Spara din sökning genom att välja Spara sökning på menyn Avancerad sökning eller skapa en ny sparad sökning genom att välja Lägg till ny under listrutan Sparade sökningar .
  6. Välj Lägg till en daglig e-postrapport för att skicka e-postmeddelanden till din inkorg för nya domäner som matchar dina sökkriterier.