|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Slå ihop GoDaddy-konton

Om du vill slå ihop GoDaddy-konton måste du kontakta kundsupport .

Du kan chatta med vårt supportteam genom att besöka sidan Kontakta oss och klicka på Chatta nu.
klicka på Chatta nu för att starta livechatt

Om livechatt inte är tillgängligt kan du titta på samma sida under Ring oss där du hittar telefonnummer till support.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.