Skriv ut beställningar från min onlinebutik

Skriv ut beställningar och skicka som fakturor eller fraktsedlar, eller ladda ner dem för dina egna handlingar. Beställningar laddas ner som csv-filer (Comma Separated Values) och kan öppnas med vanliga kalkylbladsprogram som Excel.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen expanderar du Butik och väljer sedan Beställningar .
  4. Markera kryssrutan bredvid den beställning som du vill skriva ut.
  5. Ange huruvida prisinformation ska döljas, t.ex. för en fraktsedel.
  6. Välj Förhandsgranskning för att öppna fakturan i en ny flik.
  7. Skriv ut eller spara beställningen enligt din webbläsare.
    Obs! Informationen i fakturarubriken baseras på ditt webbplatsnamn i webbplatsredigerarens Inställningar och därefter Grundläggande information. Kontaktuppgifter för fakturor baseras på Företagsinfo i Inställningar och under Butik väljer du Allmänt.