Skriv ut och ladda ner mina beställningar

Skriv ut beställningar och skicka som fakturor eller fraktsedlar, eller ladda ner dem för dina egna handlingar. Beställningar laddas ner som .csv-filer (Comma Separated Values) och kan öppnas med vanliga kalkylbladsprogram som Excel.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Öppna dina produkter från din instrumentpanel:
    • I Website Builder går du till Butik och väljer Beställningar.
      I Hemsidor + Marknadsföring går du till Butik och fortsätter till Beställningar
    • I Premium onlinebutik går du till Försäljning och väljer Beställningar.
      I Premium onlinebutik går du till Försäljning och därefter Beställningar
  4. Om du vill skriva ut eller spara vissa beställningar markerar du beställningen/-arna och väljer sedan Skriv ut.
    Markera din beställning och välj skriv ut
  5. Ange huruvida priset ska döljas, t.ex. för en fraktsedel. Välj sedan Förhandsgranskning för att öppna fakturan i en ny flik.
  6. Skriv ut eller spara beställningen enligt din webbläsare.
  7. Om du vill ladda ner flera beställningar väljer du Ladda ner.
    Välj ladda ner
  8. Välj datumintervallet och detaljerna för dina beställningar, och välj Ladda ner. (En .csv-fil skickas till din e-post.)
  9. Obs! Du kan inte välja att ladda ner specifika beställningar. För att välja de beställningar du vill åt filtrerar du dem och laddar sedan ner filen.