Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ladda ner beställningar från min onlinebutik

Ladda ner din orderhistorik för eget bruk. Beställningar laddas ned som .csv-filer (kommaseparerade värden), vilket syns i de flesta kalkylprogram som Excel.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Handel, och under Beställningar väljer du Beställningar.
  1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Gå till kontrollpanelen, välj Butik och sedan Order .
  1. Välj Hämta .
  2. Välj datumintervall och hur mycket information som ska ingå, och välj Hämta . En .csv-fil skickas till ditt e-postmeddelande.
  3. Obs! Du kan inte välja att ladda ner specifika beställningar. För att välja de beställningar du vill åt filtrerar du dem och laddar sedan ner filen.