Skicka in din webbplatsöversikt till flera sökmotorer

Din webbplatsöversikt definierar webbplatsens struktur och innehåll. Detta är något som sökmotorerna använder för att crawla och indexera din sajt för att den ska kunna rankas på rätt i sökresultaten.

Sökmotorsynlighet V1 låter dig skicka in din webbplatsöversikt till webbplatser som Google®, Bing® och Yahoo!® med bara ett klick. Så här gör du:

Gör så här för att skicka in din webbplatsöversikt till flera sökmotorer:

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Sökmotorsynlighet V1.
  3. Klicka på Starta bredvid det konto du vill gå till.
  4. Klicka på Skicka på fliken Kontrollpanel.
  5. Klicka på Skicka till alla – eller skicka till individuella sökmotorer – på sidan Skicka in din webbplatsöversikt.

Om din webbplatsöversikt inte hittas:

1. Klicka på Tala om var vi ska leta om Sökmotorsynlighet V1 inte hittar webbplatsöversikten.
  2. Fönstret Hitta webbplatsöversikt visas. Ange var webbplatsöversikten finns på din webbplats.
  3. Klicka på Bekräfta. (Det kan ta ett par sekunder att bekräfta.)
  4. Klicka på OK.
  5. Klicka på Skicka till alla – eller skicka till individuella sökmotorer – på sidan Skicka in din webbplatsöversikt.

OBS! Om du är Website Builder® eller Quick Shopping Cart®-kund hittar Sökmotorsynligheten V1 automatiskt din webbplatsöversikt.

Mer information finns i