Skapa TXT-poster för Office 365 med ett domännamn hos Tucows (Hover)

Gratulerar till ditt köp av världens bästa produktivitetsverktyg — Microsoft® Office 365 from GoDaddy. Eftersom ditt domännamn hanteras av Tucows™ (Hover™) har vi tagit fram några enkla anvisningar som du kan följa för att komma igång med din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera inställningarna för dina TXT-poster.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här skriver du in en TXT-post

1. Logga in på ditt Hover-konto.
  2. Om du har flera domännamn klickar du på domännamnet du vill redigera.
  3. Välj fliken DNS.
  4. För musmarkören över E-post och klicka sedan på Redigera DNS.
  5. Klicka på Lägg till ny, och ange sedan följande inställningar:
    • Värdnamn@
    • Typ av postTXT
    • VärdeAnge det TXT-värde vi skickade till dig.
  6. Klicka på Spara när du har lagt till dina TXT-poster.

Så här gör du om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina TXT-poster

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Om det går kan du välja Tucows (Hover) som din namnserverleverantör och sedan klicka på Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack!

Nu när vi har bekräftat ditt domännamn måste du ställa in några DNS-poster så att din e-post kan dirigeras till rätt plats.

Mer information om hur du skapar de här posterna finns i Skapa DNS-poster för Office 365 med ett domännamn hos Tucows (Hover).