Skapa TXT-poster för Office 365 med ett domännamn hos Network Solutions

Grattis till ditt senaste köp av det bästa produktivitetsverktyget på marknaden — Microsoft® Office 365 från GoDaddy. Eftersom ditt domännamn ligger på Network Solutions®, har vi skapat några enkla stegvisa anvisningar åt dig, som du kan följa så att du får igång din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera inställningarna för dina TXT-poster.

Första gången kan det ta 24‐36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här skriver du in en TXT-post

1. Logga in på ditt Network Solutions-konto.
  2. Klicka på Redigera DNS under Mitt domännamn.
  3. Om du har flera domännamn klickar du på domännamnet du vill redigera och klickar sedan på Redigera DNS.
  4. Klicka på Redigera avancerade DNS-poster under Hantera.
  5. Klicka på Redigera TXT-poster i området Text (TXT-poster).
  6. Ange följande inställningar:
    • Värdnamn@
    • TTL7200
    • TextAnge det TXT-värde vi skickade till dig.
  7. Klicka på Fortsätt och klicka sedan på Spara ändringar när du har lagt till dina TXT-poster.

Så här gör du om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina TXT-poster

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Om det går kan du välja Network Solutions som din namnserverleverantör och sedan klicka på Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack!

Nu när vi har bekräftat ditt domännamn måste du ställa in några DNS-poster så att din e-post kan dirigeras till rätt plats.

Mer information om hur du skapar de här posterna finns i Skapa DNS-poster för Office 365 med ett domännamn hos Network Solutions.