Skapa TXT-poster för Office 365 med ett domännamn hos HostGator

Gratulerar till ditt köp av världens bästa produktivitetsverktyg — Microsoft® Office 365 from GoDaddy. Eftersom ditt domännamn hanteras av HostGator™ har vi tagit fram några enkla anvisningar som du kan följa för att komma igång med din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera inställningarna för dina TXT-poster.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här skriver du in en TXT-post

1. Logga in på ditt HostGator-konto.
  2. Under Domäner klickar du på Avancerad redigering av DNS-zon.
  3. Under Lägg till en post anger du följande inställningar:
    • Namn@
    • TTL7200
    • TypTXT
    • AdressAnge TXT-värdet vi skickade till dig.
  4. Klicka på Lägg till post.

Så här gör du om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina TXT-poster

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Om det går kan du välja HostGator som din namnserverleverantör och sedan klicka på Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack!

Nu när vi har bekräftat ditt domännamn måste du ställa in några DNS-poster så att din e-post kan dirigeras till rätt plats.

Mer information om hur du skapar de här posterna finns i Office 365: Skapa DNS-poster med en domän hos HostGator.