Skapa offlinebetalningsmetod

Förutom onlinebetalningsalternativ (Square, Stripe och PayPal) kan du även skapa en offlinebetalningsmetod för din Onlinebutik för att ta emot kontanter, checkar eller en banköverföring.

OBS! Offlinebetalningsalternativet fungerar inte för digitala produkter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Inställningar i fältet längst upp och välj Betalningar.
    Klicka på Betalningar under Inställningar
  3. I fönstret Betalningar rullar du ner till avsnittet Offlinebetalningar och klickar på Aktivera .
    Klicka på Aktivera
  4. Lägg till text i Betalningstiteln som visas för kunden och Fler anvisningar för kundfälten för att vägleda kunder. (Båda fälten visar nedräkningstecken uppe till höger.)
    Ange kundetiketter och anvisningar
  5. När du är klar klickar du på Spara för att aktivera kontoinställningarna.

OBS! Om du vill ändra inställningarna klickar du på Kontoinställningar . Eller klicka på Stäng av för att ta bort dem helt.
    Klicka på kontoinställningar