Konfigurera en offlinebetalningsmetod

Utöver onlinebetalningsalternativen kan du även skapa en betalningsmetod offline för att dina kunder ska kunna betala dig personligen eller genom en faktura med kontanter, checkar eller en banköverföring.

Offlinebetalningar är aktiverade som standard för onlinebokningar, inga åtgärder behövs. Du måste dock aktivera offlinebetalningar för fysiska produkter i onlinebutiken. Offlinebetalningar fungerar inte för digitala produkter.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen expanderar du Butik och väljer sedan Inställningar .
  4. Välj Betalningar .
  5. I avsnittet Acceptera offlinebetalningar väljer du Aktivera .
  6. Lägg till text i Betalningstiteln som visas för kunden och Fler anvisningar för kundfälten för att vägleda kunder. Båda fälten visar en nedräkning av tecken.
  7. När du är klar väljer du Spara .

När offlinebetalning är aktiverad väljer du Inställningar för att redigera betaltiteln eller instruktionerna eller väljer Inaktivera för att ta bort alternativet för betalning offline.