Skapa och använd e-postmallar

Mallar sparar tid genom att återanvända vanliga meddelanden. De är praktiska för upprepade eller vanliga meddelanden som inte kräver många ändringar, till exempel för att välkomna nyanställda eller svara på allmänna frågor. Med tillägget Mina mallar finns alla mallar tillgängliga både i Outlook på webben och i Outlook-programmet på skrivbordet.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj Nytt meddelande .
  3. Under meddelandetexten väljer dumenyknapp med tre punkter menyn och sedan Mina mallar .
    Menyknappen öppen som visar Mina mallar
  4. OBS! Ser du inte Mina mallar? Välj Hämta tillägg för att lägga till det.

5. Om det här är första gången du använder det här tillägget väljer du Fortsätt under Mina mallar .
  6. Välj Mall .
    Panelen Mina mallar visas och visar plustecknet bredvid Mallar
  7. Ange en titel (detta är endast som referens) och mallmeddelandet och välj sedan Spara .
    Malltitel som förfrågningar och exempelmeddelande
  8. Välj din mall för att lägga till den i meddelandet.
    Välj den mall du vill lägga till

OBS! Mallar läggs till där markören finns i meddelandetexten. Innan du skickar, lägg till mottagare, ett ämne och eventuella bilagor.

För att komma åt Mina mallar i Outlook-programmet på skrivbordet väljer du Ny e-post och sedan Visa Visa mallar i det övre högra hörnet av meddelandet.
Meddelandeband med Visa mallar

Relaterat steg

Mer information

• Du kan skapa upp till 32 kB mallar.
  • Ett annat sätt att spara tid på att skicka e-post är med signaturer .