Skapa MySQL-databaser

Du kan skapa MySQL-databaser på ditt värdtjänstkonto som dina webbplatser kan använda.

Så konfigurerar du en databas till din webbplats

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. I Databaser-delen, klicka på MySQL-databasguiden.
  5. In the New Database field, enter a name for your database, and then click Next Step.

Your database name must be unique in our system. If you get an error message stating 'The database example_name already exists,' then click Go Back, and choose a new database name.

6. Fyll i fälten Användarnamn, Lösenord och Lösenord (igen) och klicka sedan på Skapa användare.
  7. Välj vilken behörighet som ska tilldelas användaren och klicka på Nästa steg.