Skapa en MySQL-databas i min Linux-värdtjänst

Du kan skapa MySQL-databaser i ditt Linux-värdtjänstkonto med hjälp av cPanels MySQL-databasguide.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels startsida i avsnittet Databaser klickar du på MySQL-databasguiden .
  5. Följ anvisningarna i guiden för att konfigurera den nya databasen. För hjälp, se dokumentationen för MySQL-databasguiden .
  6. OBS! Ditt databasnamn måste vara unikt i vårt system. Om du får ett felmeddelande om att databasen redan finns måste du välja ett nytt databasnamn.