Skapa en MySQL-databas i min Linux-värdtjänst

Du kan skapa MySQL-databaser i ditt Linux-värdtjänstkonto med hjälp av cPanels MySQL-databasguide.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster väljer du Hantera bredvid det Linux-värdkonto du vill använda.
    välj hantera
  3. I kontoDashBoard väljer cPanel Admin.
  4. På sidan cPanel, i avsnittet Databaser , väljer du MySQL-databasguiden .
  5. Följ anvisningarna i guiden för att konfigurera den nya databasen. För hjälp, se dokumentationen för MySQL-databasguiden .
  6. OBS! Ditt databasnamn måste vara unikt i vårt system. Om du får ett felmeddelande om att databasen redan finns måste du välja ett nytt databasnamn.