Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa en databas i Plesk

Du kan skapa nya databaser på din Windows-server direkt via Plesk.

1. Logga in på Plesk .
  2. Klicka på Databaser på höger sida.
  3. Klicka på Lägg till ny databas .
  4. Ge din databas ett namn i databasen rutan Namn.
  5. Välj din databastyp, antingen MySQL eller SQL Server.

OBS! Du kan inte välja SQL Server förrän du lägger till SQL Server (Standard / Webb eller Express) i Plesk.

6. Skapa ett databasanvändarnamn i rutan Databasanvändarnamn.
  7. Ge databasanvändarnamnet ett lösenord i rutan Nytt lösenord och bekräfta det i nästa ruta.
  8. (Endast MySQL): Välj vilken typ av fjärråtkomst du vill tillåta i avsnittet Access Control.
  9. När du är nöjd med dina val klickar du på OK .

Du har nu en ny databas på din server.