Skaffa ett SSL-certifikat

ALTEXT

Säkra din webbplats
Lösenord och 2SV | Säkerhetskopiering och återställning
SSL | Brandvägg | Övervaka och skanna
Säkra betalningar | CMS-uppdateringar

Vad är det?

Med normal HTTP-webbplatstrafik kan alla andra på internet se allt som besökarna gör. När du har ett SSL-certifikat för att kryptera din webbplats trafik och det finns en liten låsikon bredvid din webbadress i webbläsaren kan dina besökare se din webbplats perfekt men vem som helst som avlyssnar ser en rörig röra.

Varför behöver jag det?

• Besökare känner sig säkra på att veta vad de tittar på och all personlig information de delar med sig av på din webbplats inte kan ses av andra.
  • Lagar som skyddar personlig information och de flesta e-handelsbetalningsföretag kräver SSL-kryptering.
  • Du vill inte att dina besökare ska skadas eftersom deras personliga information stulits under deras besök på din webbplats.
  • Det kan hjälpa till med SEO.
  • Om din SSL inte är korrekt installerad visar webbläsarna en varning om att din webbplats inte kan lita på och hindrar andra från att besöka din webbplats.

Vad behöver jag göra?

Det är enkelt att köpa ett SSL-certifikat, men det kan vara svårt att installera ett på egen hand. Ta en titt på de tillgängliga resurserna för värdtjänster för din webbplats.

Hemsidor + Marknadsföring

Bra jobbat! Du skyddar redan dig själv och dina besökare. Din webbplats har ett SSL-certifikat och vi hanterar det åt dig.

WordPress och andra innehållshanteringssystem

Du kan köpa ett SSL-certifikat och installera det själv eller köpa en hanterad SSL-tjänst .

Om du gör det på egen hand behöver du:

• Gå igenom processen med att begära, verifiera, ladda ner, installera, omdirigera HTTP-trafik och kontrollera din SSL-certifikatinstallation.
  • Felsök eventuella problem som uppstår.
  • Kom ihåg varje år att du måste förnya certifikatet och gå igenom installationsprocessen igen.

Om du bestämmer dig för att göra det på egen hand, eller om du har köpt din SSL från ett annat företag, ta en titt påBegär SSL-certifikatet och ta reda på hur det ska installeras (om du är ny för SSL kan du börja här) .