Ska jag välja ett Windows- eller Linux-värdtjänstkonto?

Om du redan har bestämt dig för att du behöver ett värdtjänstkonto kanske du blir osäker när du får frågan om det ska vara Linux eller Windows. Det är som tur är ingen större skillnad mellan dem, och för de flesta kunder fungerar vilket det lika bra oavsett vad de väljer.

För att försäkra dig om att du får rätt sorts konto bör du dock välja värdtjänstkonto efter hur du skapar din webbplats.

Utvecklingsverktyg Linux Windows
WordPress® eller andra webbprogram -
Dreamweaver eller andra WYSIWYG-program -
PHP, MySQL, CGI, Python eller Perl -
ASP, ASP.NET, MS SQL -
ASP, ASP.NET och PHP, MySQL -
Jag förstår inte något av detta -

Tänk på att detta bara är våra rekommendationer. Windows-konton har stöd för de flesta av dessa utvecklingsverktyg (mer information), men ett Linux-värdkonto passar vanligtvis bäst.