Logga in på webbmejl

Möt din nya webbmejl, Outlook på webben! Här är vad du kan förvänta dig första gången du loggar in.

1. Logga in på webbmejl på email.godaddy.com . Använd din Microsoft 365-e-postadress och lösenord (samma autentisering som Workspace Email). Lägg till den här sidan som bokmärke för enkel åtkomst.
    • Om din webbläsare automatiskt fyller i ditt användarnamn och lösenord, se till att den använder din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord, inte dina uppgifter för GoDaddy-kontot.
      Inloggningssida för Microsoft 365 webbmejl

OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här.

2. Om du inte redan har gjort det anger du ett återställningsmeddelande och väljer Spara & Fortsätt . Du kan ändra återställningsmeddelandet när du vill.
    säkra ditt konto lägg till en återställnings-e-postadress
  3. Vill du vara inloggad på den här enheten? Välj Ja eller Nej .
    vara inloggad i webbmejl
  4. Följ anvisningarna för att utforska vad du kan göra med Microsoft 365 och Outlook.
    Välkommen till Microsoft 365-bildspel
  5. Öppna Outlook genom att välja ikonen längst till vänster. Då kommer du till din nya inkorg.
    välj Outlook-ikonen för att öppna inkorgen
  6. Välj Nytt e-postmeddelande för att skicka ditt första e-postmeddelande med Outlook på webben!
    Knappen Ny e-post för att skicka e-post