Webbdesigntjänster Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfigurera mitt konto för SEO-tjänster

Du har gjort ett utmärkt val när du registrerar dig för GoDaddy SEO-tjänster. Det första steget är att konfigurera ditt konto. När ditt konto har konfigurerats kan du vänta ett inkommande samtal från en representant för SEO-tjänster inom 2-3 arbetsdagar. Representanten frågar dig om ditt företag, dina mål och fastställer den bästa planen för din budget.

Konfigurera ditt SEO Services-konto

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på SEO-tjänster på sidan Mina produkter .
  3. Klicka på Konfigurera.
  4. Fylla i alla uppgifter om kundinformationssidan.
  5. Klicka på Skicka fråga .

Nästa steg

Du kan övervaka webbplatsens SEO-optimeringsresultat genom att gå till instrumentpanelen för SEO-tjänster:

OBS! Det kan ta flera dagar efter ditt pågående samtal att se resultaten i din instrumentpanel.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto
  2. Klicka på SEO-tjänster på sidan Mina produkter .
  3. Klicka på Hantera .

Mer information

Mer information om vad som ingår i SEO-tjänster finns på produktsidan för SEO-tjänster.