Konfigurera aktuella produkter

Lägg till aktuella produkter så att kunderna snabbt kan se dina topprodukter. Dessa kan vara dina bästsäljare eller varor eller tjänster som du vill uppmärksamma.

Obligatoriskt: Du måste lägga till produkter i din butik innan de kan konfigureras som aktuella produkter.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Utöka din webbplats + Marknadsföring e-handelswebbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Öppna dina produkter från din Kontrollpanel:
    • I Website Builder går du till Butik och väljer Produkter .
    • I Premium-onlinebutiken går du till Produkter och väljer Utvalda .
  4. Om det är första gången du är med i Featured väljer du OK .
  5. fliken Utvalda söker du efter dina produkter och väljer de du vill visa.
    Sök efter produkter.
  6. OBS! Du kan lägga till upp till 12 aktuella produkter till din webbplats. InstantPage-användare kan lägga till tre aktuella produkter.

7. Ordna om dina aktuella produkter genom att välja och dra dem i önskad ordning. Detta ändrar deras organisation på din startsida.
    Välj och dra för att ordna om produkter
  8. Om du inte längre vill visa produkten väljer du papperskorgenPapperskorgen . Detta tas bort från listan Aktuella produkter och själva produkten tas inte bort.
  9. Du är klar! Ändringar som görs på dina produkter och aktuella produkter uppdateras automatiskt, så du behöver inte publicera din webbplats.