Konfigurera en anpassad 404-sida i Windows-värdtjänster

404 sidor visas när någon försöker komma åt en sida på din webbplats som inte finns.

Med våra värdtjänstkonton kan du använda din startsida som din 404-sida, eller så kan du skapa en anpassad.

OBS! Skript på serversidan, såsom ASP.NET och PHP, kanske inte fungerar på anpassade 404-sidor på grund av hur webbserverprogramvara (t.ex. IIS och Apache) hanterar dem.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på Visa mer i avsnittet för den domän du vill använda.
  6. Klicka på Värdinställningar .
  7. Välj Anpassade feldokument och klicka sedan på OK .
  8. Klicka på Virtuella kataloger .
  9. Gå till fliken Error dokument.
  10. Navigera till den andra felsidan och klicka sedan på 404 .
  11. I fältet Plats anger du webbadressen för den 404-sida du vill använda och klickar sedan på OK .

OBS! Feldokument måste vara synliga på webben, dvs i din httpdocs- katalog eller på annan plats.