Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Serverstödsbiljetter

Biljettstöd är tillgängligt för din server inom ditt GoDaddy-konto. Detta gör att du kan skapa, visa och svara på dina supportbiljetter.

OBS! För närvarande är den här funktionen endast tillgänglig för Fullständigt hanterad Gen 4 VPS och Dedikerad servrar.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Välj Servrar på sidan Mina produkter .
  3. Välj Hantera bredvid den Generation 4-server du vill använda.
  4. Välj Premium-support högst upp på kontots kontrollpanel .
    Fliken Premium Support
  5. Under Mina biljetter kan du:
    • Visa status för dina befintliga supportbiljetter.
    • Skapa en ny supportbiljett genom att välja Create Ticket .
    • Granska en biljett eller svara på support genom att välja en befintlig biljett.