Se videor om Webbplatsverktyg och Onlinebutik

I de här videorna får du hjälp med att bygga och hantera din webbplats med Webbplatsverktyg eller en onlinebutik. Hittar du inte någon video om det du behöver? Ta en titt på Hugg in: Bläddra i listan över alla artiklar.

Det här mobilvänliga webbplatsverktyget är enkelt att använda. Du behöver inte ens en bärbar dator eller stationär dator! Du kan skapa och hantera din webbplats direkt via din telefon. Du hittar mer information på Hjälp för Webbplatsverktyg.

Så här säkrar SSL-certifikat din webbplats som byggts med Webbplatsverktyg

Webbplatssäkerhet är viktigt! Webbplatser som byggts med Webbplatsverktyg har ett inbyggt SSL-certifikat som skyddar både dig och dina kunder. Mer information finns i Publicera webbplats.

Ändra tema på webbplatser som byggts med Webbplatsverktyg

Webbplatsverktygsteman erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att använda en kombination av typsnitt och färger på din webbplats. I den här videon får du reda på hur du ändrar tema för din webbplats. Mer information om att använda temafunktionen eller ändra webbplatsens färger eller typsnitt finns i Konfigurera min webbplats.

Lägg till en bild på en webbplats som byggts med Webbplatsverktyg

Bilder på webbplatsen kan väcka besökarnas intresse, så att de vill utforska mer av din webbplats. Få reda på hur du lägger till bilder på en webbplats som har byggts med Webbplatsverktyg. Mer information finns i Lägg till eller byt ut foto.

Lägg till ett avsnitt på en webbplats som byggts med Webbplatsverktyg

Webbplatser som har byggts med Webbplatsverktyg kan innehålla all information som du vill dela. Se hur enkelt det är att lägga till avsnitt på en sida. Mer information finns i Lägga till avsnitt.

Webbplatsverktyg för onlinebutik

En onlinebutik har samma funktioner som en webbplats som är byggd med Webbplatsverktyg plus alla funktioner och verktyg som du behöver för att sälja via nätet, inklusive betalningsmetoder, fraktalternativ, moms, lagerspårning och e-postmarknadsföring. Du hittar mer information på Hjälp för Webbplatsverktyg.

.

Konfigurera Webbplatsverktyg för onlinebutik

Är du redo att konfigurera dina Webbplatsverktyg för onlinebutik och komma igång med din försäljning? Få reda på hur du kommer igång med din butiks inbyggda verktyg. Mer information finns i Publicera min butik.

Lägg till produkter till Webbplatsverktyg för onlinebutik

Det är enkelt att lägga till produkter och tjänster till din onlinebutik. I den här videon får du stegvisa instruktioner för processen. Mer information finns i Lägg till fysiska produkter.

Konfigurera fraktalternativ för Webbplatsverktyg för onlinebutik

När du först sätter igång med Webbplatsverktyg för onlinebutik är gratis frakt konfigurerad som standard. I den här videon får du reda på hur du kan ändra och anpassa fraktmetoderna på din webbplats. Mer information finns i Ändra fraktmetod.

Mer information

Ta en titt på de här artiklarna för att få reda på mer om Webbplatsverktyg och onlinebutiken.